Meer resultaten voor aandeel ageas

aandeel ageas
Aandeel Ageas. man-user. man-user. man-user.
Een overzicht van beschikbare beleggingsproducten op Ageas aangeboden door Société Générale vindt u hier. De koers van het aandeel Ageas noteert live op met een verschil van. De hoogste koers van de dag ligt op met het dieptepunt op. Technische analyse Ageas.
aandeel ageas
Aandeel Ageas schiet bijna 10 procent hoger De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Astrid Snoeys 28 juni 2012, 09:34.: Het aandeel van Ageas, het vroegere Fortis, schiet vanmorgen vlot omhoog. Enkele minuten na beursopening boekt het Bel20-aandeel 9,13, procent winst. Vanochtend maakte verzekeraar Ageas bekend dat het een schikking heeft getroffen met ABN Amro en diens enige aandeelhouder, de Nederlandse staat.
keyboost.nl
Ageas-aandeel krijgt klappen op de beurs ondanks recordjaar video Beleggen Moneytalk.
De verzekeraar stelt een brutodividend voor van 265, euro per aandeel, een vijfde meer dan het vorige dividend. De Aziatische activiteiten waren in 2019 goed voor een nettowinst van 5149, miljoen euro, of meer dan de helft van de totale nettowinst van Ageas.
AGES Ageas Aandelen - Investing.com. Investing.com - De Toonaangevende Financiële Portal. Investing.com.
Aandeel Ageas op 1 juni 2022 ex-dividend voor €2,75Verzekeraar, Ageas zal op 1 juni 2022 ex-coupon noteren voor het dividend van €2,75, bruto. Tony ik heb ook aandelen van Tinc. Dat dividend zit raar in elkaar. ken jij daar iets van?
Ageas - Koers aandeel - Testaankoop Invest.
Beursgegevens per aandeel. 2022 e 2021. Ondernemingswaarde EBITDA -. Koers Boekwaarde 0,63., Koers Tastbare boekwaarde 0,69., Koers intrinsieke waarde -. Vergelijken Alles wissen. Euronav, Galapagos, UCB, Ageas, GBL 5 dagen geleden -maandag 27 juni 2022. Ageas bevestigt zijn jaarwinstprognose voor 2022 1 maand geleden -donderdag 12 mei 2022.
Ageas krikt dividend op Financieel Telegraaf.nl.
Brussel Ageas geeft zijn aandeelhouders een hoger dividend, ook al kon het minder winst uit zijn kernactiviteiten halen. Dat komt woensdag naar voren uit de jaarresultaten van de Belgische verzekeraar. De uitkering aan de aandeelhouders wordt vijf procent opgetrokken tot 220, euro per aandeel.
Ageas bij hoogste dividendaandelen in Belgie BeursCouranl.nl.
KBC Securities, HSBC en Exane BNP Paribas gaven onlangs taxaties voor het aandeel. Ageas 's' marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 10,53, miljard euro. Het aandeel Ageas was de voorbije 12 maanden vrij volatiel.
Koers Ageas - aandelen Ageas - Euronext Brussel BeleggenOnline.info.
Koers aandeel Ageas - Euronext Brussel. Grafiek CFD op aandeel Ageas. Verzekeraar Ageas blijft mooi dividend betalen. De Belgische verzekeringsgroep Ageas zet mooie resultaten neer, ondermeer door een sterke aanwezigheid in Azië. Ageas is een overnameprooi. De Belgische verzekeraar Ageas heeft zich in de kijker gewerkt als een potentiële overnameprooi.
Ageas wordt weer helemaal Belgisch Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Ageas wordt weer helemaal Belgisch. Het aandeel Ageas zal in augustus tien aandelen samenvoegen tot één. De koers van het aandeel zal dan meer op het niveau zitten dat past bij een onderneming met de omvang van Ageas.

Contacteer ons