Meer resultaten voor aandelen dexia

aandelen dexia
Arcofin betaalt tot vijf keer teveel voor Dexia-aandelen Express.
In de eerste week van deze maand kocht Arcofin, één van de belangrijkste aandeelhouders van Dexia, voor meer 2 miljoen aandelen van de bank, terwijl dat pakket op de beurs amper 05, miljoen waard was. Aan de huidige beurswaarde van Dexia, zou Arcofin over het hele jaar voor 25 miljoen teveel betalen voor aangekochte Dexia-aandelen.
bitcoinmeester.nl
Restbank Dexia wil weg van de Brusselse beurs, aandelen" zijn waardeloos" VRT NWS: nieuws.
Alle andere aandelen zitten bij de Belgische en de Franse staat Op 16 oktober roept Dexia een buitengewone aandeelhoudersvergadering bijeen om over de delisting te stemmen. Als het voorstel wordt goedgekeurd, wil Dexia de gedematerialiseerde vorm van de aandelen schrappen.
Dexia wil af van beursnotering De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Ze bieden ook geen enkel vooruitzicht op de toekenning van een dividend of een vereffeningsbonus, aldus Dexia. De beursgenoteerde aandelen zijn zogenoemde gedematerialiseerde aandelen. Die zullen, als de algemene vergadering het voorstel tot delisting goedkeurt, moeten worden omgezet in aandelen op naam.
Dexia - Wikiwand.
Dexia, de moederonderneming van de Groep, is een naamloze vennootschap en financiële maatschappij naar Belgisch recht, waarvan een fractie van de aandelen genoteerd staat op Euronext Brussel. Dexia heeft geen commerciële activiteiten meer en wijdt zich nu volop aan het beheer in afbouw van zijn activaportefeuille.
Encyclo, - DexiaInvestor.
Het opgebouwde kapitaal wordt beheerd door specialisten. Dit gebeurt op basis van een overeengekomen beleggingsbeleid in aandelen, obligaties, vastgoed enz. met de bedoeling het vermogen te laten aangroeien. Deze vennootschappen kunnen munt slaan uit schaalvoordelen en hebben toegang tot sommige markten die niet toegankelijk zijn voor particulieren. Een beleggingsbon is een schuldtitel die wordt uitgegeven door Dexia Bank.
stichting platform aandelen lease.
stichting platform aandelen lease. Wij beginnen collectieve zaak tegen verzekeraars. Compensatie voor DSB-klanten Zo ziet de regeling eruit. Opnieuw demonstratie DSB-gedupeerden. Geld terug voor klanten Dexia. Gedupeerden aandelenlease Dexia krijgen geld terug. Opleiding en inkomen bepalen vergoeding Dexia. Opleiding en inkomen bepalen vergoeding in Dexia-zaak.
Dexia-aandeel sluipt richting nul De Tijd.
De opmars van de freelance verpleegkundigen: 'Ze' vertrekken met de fiets en komen terug met een BMW. FT-voetbaljournalist Simon Kuper: 'Voor' de Belgen is dit WK de mosterd na de maaltijd'.' Leuvense ontwikkelaar zuiveringsinstallatie: 'Watercrisis' is erger dan de energiecrisis'.'
DEXI Dexia SA Aandelen - Investing.com. Investing.com - De Toonaangevende Financiële Portal. Layer 1.
Analyses en Meningen. Hieronder vind u meer informatie over het Dexia SA aandeel. U kunt meer informatie vinden door naar een van de onderdelen op deze pagina te gaan, zoals historische gegevens, grafieken, technische analyses, ISIN: BE0974290224 en meer. 0,465, - 0,55.,
Dexia wil af van beursnotering Financieel Telegraaf.nl.
Die aandelen moeten na het opheffen van de beursnotering op naam worden gezet. Dexia is wat over is gebleven van de vroegere Dexia-groep die in 2011 werd genationaliseerd. Dexia Bank België heet inmiddels Belfius en is een zelfstandig bedrijf geworden.

Contacteer ons