Meer resultaten voor aandeel dexia

aandeel dexia
DEXIA € 0,30, Euronext Live quotes koersen.
Turbo handel in Nederland. Aandelen en FX-derivaten. Aandelen en FX-derivaten. Quote vendor codes. Milling Wheat futures. European Durum Wheat Futures. Milling Wheat options. Commitments of Traders CoT report. Quote vendor codes. Options Investing E-learning. Options Investing E-learning. Quality of execution.
https://nieuws.bitcoinmeester.nl/crypto/voetbal-fan-tokens-op-weg-naar-de-finale-van-het-wk/
dexia.
CEO Dexia logeert al drie jaar in Brussels tophotel. Dexia: klanten halen niet langer geld weg. Aandeel Dexia herstelt van koersval. Leterme bevestigt Belgische overname Dexia voor 4 miljard. Gesprekken Dexiatop verlopen moeizaam. België betaalt 4 miljard voor Dexia Bank.
goedkope rijschool rotterdam
Restbank Dexia wil weg van de Brusselse beurs, aandelen" zijn waardeloos" VRT NWS: nieuws.
Alle andere aandelen zitten bij de Belgische en de Franse staat Op 16 oktober roept Dexia een buitengewone aandeelhoudersvergadering bijeen om over de delisting te stemmen. Als het voorstel wordt goedgekeurd, wil Dexia de gedematerialiseerde vorm van de aandelen schrappen.
Dexia wil af van beursnotering De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Ze bieden ook geen enkel vooruitzicht op de toekenning van een dividend of een vereffeningsbonus, aldus Dexia. De beursgenoteerde aandelen zijn zogenoemde gedematerialiseerde aandelen. Die zullen, als de algemene vergadering het voorstel tot delisting goedkeurt, moeten worden omgezet in aandelen op naam.
Handel in aandeel Dexia tot maandag stilgelegd De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Kopieer de link van het artikel. Handel in aandeel Dexia tot maandag stilgelegd. De handel in het aandeel Dexia is donderdag stilgelegd door de Belgische beurstoezichthouder. Dat gebeurde nadat geruchten over de nationalisering van het Belgische deel, en de verkoop van andere onderdelen van de noodlijdende bank, de koers deden kelderen.
Het aandeel Dexia - Pagina 21 - Spaargids.be forum.
Re: Het aandeel Dexia. Bericht door nicknamesucks 25 november 2011, 11:22.: Zou het de gok waard zijn, nu het aandeel zo laag genoteerd staat, Dexia aandelen aan te kopen? Berichten: 1536 Lid geworden op: 22 dec 2009. Re: Het aandeel Dexia.
Dexia: Dexia gaat over tot de oproeping van een.
Op 9 september 2019 besliste de raad van bestuur van Dexia om op 16 september 2019 een buitengewone algemene vergadering van Dexia NV bijeen te roepen die zal worden gehouden op woensdag 16 oktober 2019, om te beslissen over de uitsluiting van Dexia-aandelen van de handel op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels.
Waarde van Dexia-aandeel zakt onder nul De Rechtzetting.
N et toen iedereen dacht dat het werkelijk niet meer slechter kon gaan met het aandeel van de Belgisch-Franse bank, gebeurde het onmogelijke: de koers dook bij beursopening onder het nulpunt. Een ramp voor wie reeds lang aandelen Dexia in zijn portefeuille heeft: om er nu nog vanaf te geraken, moet je zowaar geld bij geven.
Dexia zegt vaarwel met 99,99, verlies De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. next. prev. share. twitter. video.
Vrijdag was de laatste beursdag voor Dexia, na een beurscarrière van 23 jaar. Het jaar 1996 was tegelijk het startschot voor de beursgang in Brussel van heel wat beloftevolle familiebedrijven zoals Kinepolis, Van de Velde en Duvel Moortgat. Bijna al die bedrijven maakten wel eens een crisis mee en met de koerscapriolen van hun aandeel lieten ze beleggers alle hoeken van de beurskamer zien.

Contacteer ons