Meer resultaten voor volvo aandeel

volvo aandeel
Volvo naar de beurs.
De overige één procent behoort toe aan een groep Zweedse institutionele beleggers. Ondanks het feit dat er nog geen definitieve beslissing is genomen, zou het aandeel Volvo al dit najaar verhandeld kunnen worden. Naar aanleiding van het nieuws schoot de aandelenkoers van Geely recentelijk behoorlijk omhoog.
bitcoinmeester.nl
VOLVO PUBL, AB Koers Aandeel Beursonline.nl.
Waar vind ik die ISIN code? Google de naam van het instrument, aandeel etc. met de toevoeging ISIN. Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase. VOLVO PUBL, AB. VOLVO PUBL, AB.
VOLVb Volvo, AB ser. B Aandelen - Investing.com. Investing.com - De Toonaangevende Financiële Portal. Investing.com.
197,80, - 200,60., Analyses en Meningen. Hieronder vind u meer informatie over het Volvo B aandeel. U kunt meer informatie vinden door naar een van de secties op deze pagina te gaan, zoals historische gegevens, grafieken, technische analyses en meer.
Volvo-eigenaar nu derde grootste in China.
De Chinezen kochten in 2010 Volvo Cars en hebben inmiddels Proton en Lotus in handen. Daarnaast heeft het concern Lynk Co, waarmee het in 2020 ook naar Europa komt, opgericht en bezit het een groot aandeel in Daimler, het moederconcern van Mercedes-Benz.
'Geely' stelt beursgang Volvo uit'' - Automotive Online.
WIJ ZIJN AUTOMOTIVE. Geely stelt beursgang Volvo uit. De eigenaar van het Zweedse automerk, Zheijang Geely Holding Group, zet de beursgang van Volvo in de wacht. Geely is bezorgd over de waardering van het aandeel als gevolg van de handelsoorlog.
Volvo en Scania vormen samen wereldspeler De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Overigens is Volvo nog niet van Investor af. De investeringsmaatschappij verkoopt 60 procent van zijn belang, maar heeft het recht om de overige aandelen om te ruilen voor die van Volvo. Volvo biedt daarvoor zes aandelen tegen vijf van Scania.
Volvo Trucks reserveert €680 mln voor slechte katalysators.
Auto Volvo Trucks reserveert €680 mln voor slechte katalysators. Van onze redacteur 4 jan '19' 12:06.: image/svgxml Deel via WhatsApp image/svgxml Deel via Twitter image/svgxml Deel via Facebook image/svgxml Deel via LinkedIn image/svgxml Deel via E-mail Bewaar artikel in Mijn Nieuws.
VOLVO A FRIA Aandeel advies Guruwatch.nl.
Home Aandelen VOLVO A FRIA. VOLVO A FRIA. actieve adviezen Sentiment.: 16 december 2021 13:01.: 202,00SEK, 0,00, 0,00., Meer koersinformatie op IEX.nl. Bekijk alle adviezen. Huidig gemiddeld koersdoel: 0,00SEK, 0,00., 2021 een abnormaal beurs. Deze 10 aandelen worden. Kunnen we binnenkort in.
Volvo koopt 100 aandelen Polestar - Autoblog.nl.
Mercedes heeft AMG, Audi heeft Quattro GmbH, BMW heeft M en nu heeft Volvo ook haar volledig eigen performancelabel in de vorm van Polestar. Tot op heden was Polestar officieel partner van Volvo en ontwikkelde het snellere versies van de autos die Volvo bouwt.

Contacteer ons