Meer resultaten voor tomtom aandelen

tomtom aandelen
TomTom-top verdient miljoenen met verkoop aandelen - AG Connect.
Beleggers schrokken van demededeling over de verkoop. Het aandeel TomTom noteerdedinsdagochtend op de beurs in Amsterdam bijna 7 procent lager op32,84, euro. Maandag was de beurskoers nog 2,1, procent gestegen. TomTom ging naar de beurs voor 17,50, euro per aandeel.
tomtom aandelen
Aandeel TomTom kopen of verkopen? Dit moet je lezen!
Aandeel TomTom kopen. In 2005 ging TomTom naar de beurs. Onder de code TOM2 zijn de aandelen genoteerd op de Eurolist van Euronext Amsterdam. In 2006 werd TomTom ook onderdeel van de AEX-index. De aandelen van TomTom zijn zeker populair onder beleggers.
web design influence seo
TomTom DeBeurs.nl.
Euronext Lissabon CHX. CBOE Europe, grote re EU aandelen NAV. Investment Funds NAV Noord-Amerika. New York Stock Exchange OTC. CBOE BZX Exchange US TSE. Toronto Stock Exchange Kunt u een instrument niet vinden? Zoek dan via de zogenaamde ISIN code. Elk instrument, aandeel etc. heeft een unieke code. Kies vervolgens - wanneer er meerdere resultaten zijn - de notering op de beurs van uw keuze. Waar vind ik die ISIN code? Google de naam van het instrument, aandeel etc. met de toevoeging ISIN. Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase. Terug naar forumoverzicht. Start nieuwe discussie. TomTom november 2022.
houtkachel cassette
Aandeel TomTom de weg kwijt op Nederlands Damrak - Leersnelbeleggen.nl.
Aandeel TomTom de weg kwijt op Nederlands Damrak. Aandeel TomTom de weg kwijt op Nederlands Damrak. Posted by leersnelbeleggen. Date 15 oktober 2016. Comments 0 comment. In dit artikel een samenvatting van donderdag 13 oktober. Waaronder TomTom, Aegon, Unilever en SBM Offshore.
Aandeel Tomtom Kopen Met Advies en Tips over Tomtom Koersen.
Simpelaandelenkopen.nl raadt u aan om TomTom aandelen goed in de gaten te houden en voorafgaand goed onderzoek te doen voordat u TomTom aandelen koopt. De koers blijft dalen en er is geen verwachting voor een positieve draai in de prestaties van de onderneming.
Koers aandeel TomTom: beurskoersen, nieuws, grafieken, analyse - Beurs.nl.
met de toevoeging ISIN. Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase. AEX AMX AScX Amsterdam overig BEL20. AEX AMX AScX Germany 30 US30 US500 EUR/USD Treemaps. Market Talks Advies Analyse. TomTom is de toonaangevende, onafhankelijke specialist op het gebied van locatietechnologie, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, realtime verkeersinformatie en services.
TomTom Nieuws.
Dat maakten de twee bedrijven donderdag bekend. TomTom levert ADAS-gegevens aan Hyundai in Europa. TomTom meldt dat Hyundai Motor Group HMG zijn bestaande overeenkomst heeft vernieuwd en uitgebreid. TomTom gaat technologie leveren. TomTom standaard in alle Europese autos Hyundai en Kia.
Dividend TomTom: een volledig en actueel overzicht dividendinfo.nl.
De focus komt hierbij te liggen op de zelfrijdende auto. Aandeelhouders ontvingen in mei 2019 voor elke 16 aandelen die ze aanvankelijk hadden 9 aandelen terug. Van het verschil werd de kapitaalteruggave van 574, euro per aandeel betaald. Update 04 februari 2020: TomTom heeft al eerder aangegeven dat het voorlopig niet van plan is om regulier dividend uit te keren.
Aandelen Tomtom stijgen na deal met Volvo - Automotive Online.
WIJ ZIJN AUTOMOTIVE. Aandelen Tomtom stijgen na deal met Volvo. De beurswaarde van navigatiespecialist Tomtom steeg vandaag 3,8, procent nadat een deal met Volvo bekend werd gemaakt. Tomtom is door het automerk geselecteerd als navigatiepartner voor het infotainmentsysteem van Volvo.

Contacteer ons